SOPRON ZENÉL! 2017 június 24. Szombat

‹ Vissza

2017. május 24.

Ezen a délutánon nem csak a harangok szólnak majd a belvárosban. Bárhová is megyünk, szinte mindenütt találkozhatunk néhány muzsikussal... mert Sopron Zenél.Tucatnyi helyi, és soproni kötődésű vidéki zenekar mutatja meg a legkülönlegesebb arcát ezen a napon.Természetesen a belváros legkülönlegesebb helyszínein! Az est megkoronázásaképp a HofferSuli tanulói és Soproni Zenész Barátok a legendás THE ROLLING STONES zenekar dalait mutatják be saját elképzelésük szerint.

SOPZEN 2017 KUPON:

Juttasd be, a Sopron Zenél Utcazene mini fesztiváján bemutatkozó, neked legjobban tetsző zenekart a VOLT fesztivál fellépői közé. Nincs más dolgod, mint a belváros kijelölt vendéglátó egységeiben elfogyasztott étel, ital, kávé, süti vagy fagyi mellé kapott kupont elhelyezd a neked legjobban tetsző csapat színpadján. A legtöbb kupont összegyüjtő csapat fellépési lehetőséget nyer az idei VOLT fesztiválon.

SOPRON ZENÉL! a VOLT fesztivál alatt is a belvárosban. Június 25. és július 1. között délután 14:00-tól 16:00-ig az utca zenél a várkerületen is, ahol minden nap élő zene várja a belvárosba látogatókat.