FEJLETT FUNKCIÓK A HANG MEGFORMÁLÁSÁHOZ, IGÉNYES AKUSZTIKUS GITÁROSOK SZÁMÁRA

‹ Vissza

2017. augusztus 30.

Bárki, aki erősített akusztikus gitárt használ a színpadon, tudja mekkora kihívás ugyan azt az inspiráló hangzást elérni, amit egy hangszer akusztikus megszólaltatása nyújt. Az AD-10 igazi megoldást kínál erre a régi problémára olyan fejlett képességekkel, melyek gazdag, természetes akusztikus hangzást garantálnak minden előadás szituációban.

BOSS AD-10

Valójában az AD-10 egy sokoldalú, kétcsatornás akusztikus Preamp/DI pedál, prémium hangminőséggel, számos funkcióval a hang megformálásához és rugalmas csatlakoztathatósággal. Mindezek mellett beépített Ambience, Chorus és Delay effektekkel is rendelkezik, így nincs szükség a hang külső processzálására sem.

De az AD-10 még ennél is tovább megy, hiszen a BOSS úttörő Acoustic Resonance technológiájával új magaslatokba emeli az akusztikus Preamp koncepciót. A legtöbb pickup rendszerrel szemben ez a fejlett technológia képes tökéletesen reprodukálni a gitártest és húrok komplex rezonanciáit és ezáltal visszaadni azt a kifejező, organikus hangzást, ami annyira élettelivé varázsolja az akusztikus hangzást. Mindezek mellett egy hatékony gerjedésgátló, memóriahelyek saját beállítások tárolásához, egy Looper 80 másodperc felvételidővel, USB audió és sok más is megtalálható a pedálban. Hatékonyságával és egyszerű kezelhetőségével a kompakt AD-10 egy mindent magába foglaló pedál a tökéletes akusztikus hangzás eléréséhez, bármilyen előadás szituációban.

https://www.hofferhangszer.hu/termekek/boss/gitar-effekt-looper/boss-ad-10-acoustic-preamp