Roland 4XCAMERA IOS APPLIKÁCIÓ

‹ Vissza

2018. január 20.

OSZTOTT KÉPERNYŐS ZENEI VIDEÓK LÉTREHOZÁSA IPHONE VAGY IPAD MOBILKÉSZÜLÉKKEL

A Roland 4XCAMERA egy kivételes iOS alkalmazás, amely megkönnyíti rendkívül kifejező zenei videók készítését, akár 4 képanyag megjelenítésével egyetlen felosztott képernyőn. Kezdésként az első videó kerül felvételre az alkalmazással, amely a vezérfonalat jeleni majd. Ezt egymás után további három felvétel követheti, melyek új Part-ként adódnak hozzá a korábbiakhoz. Az előadás közben a hangot a készülék beépített mikrofonja veszi vagy egy csatlakoztatott hangfelvevő.

 

Önmagában a 4XCAMERA és egy iPhone vagy iPad kombinációja rengeteg kreatív lehetőséget tartogat, ami új szintre emeli a zenei videók készítését. A 4XCAMERA videóprojektek felhő alapú tárhelyeken történő megosztásával több zenész is használhatja az alkalmazást előadások hozzáadásához a világ bármely pontján. 

A 4XCAMERA ingyenesen tölthető le az App Store-ból és maximum két videó felvételét teszi lehetővé. Az összes funkció az alkalmazáson belüli vásárlással érhető el.

  • Egyszerűen használható iOS alkalmazás osztott képernyős zenei videók készítéséhez, akár négy különböző videó megjelenítésével
  • 1:1 és 16:9 képarány támogatása
  • Tíz osztott képernyős videó-pattern minden képarányra
  • Az egyes képernyők hangerejének független beállítása a megfelelő hangerőarány eléréséhez
  • A kívánt hosszúságra vágható videók
  • Az iPhone vagy iPad készüléken tárolt dalok használta monitorkíséretként az előadás közben
  • Kompatibilis iOS 10 vagy újabb rendszerekkel; illetve iPhone 5 vagy újabb készülékkel, iPad 4. generációs vagy újabb készülékkel, iPad mini 2 vagy újabb készülékkel és iPod touch 6. generációs vagy újabb készülékkel

Több képernyős zenei videók felvétele és publikálása egy mobiltelefonnal vagy táblagéppel

A mobilkészülékre telepített 4XCAMERA alkalmazással gyorsan és egyszerűen készíthetünk osztott képernyős saját videókat anélkül, hogy egy komplikált videószerkesztő programmal kellene megbirkózni. A videó elkészítése után 10 osztott képernyős videó-pattern közül választhatunk, beállíthatjuk az egyes videók hangerejét, megfelelő hosszúságra vághatjuk a videó elejét és végét, majd a végeredményt megoszthatjuk a YouTube-on vagy más közösségi oldalon.

Mobilkészüléken tárolt dalok használata vezérsávként

A 4XCAMERA alkalmazással elérhetjük a mobilkészülék zenei könyvtárában tárolt dalokat, melyeket ezután vezérsávként használhatunk vokálok és hangszeres előadások felvételéhez kedvenc dalaink alapján. Közvetlenül, fejhallgatón keresztül hallgathatjuk vissza a kiválasztott dalt kíséretként az előadáshoz és közben elkészíthetjük a videót. Így csak a saját előadás kerül felvételre, ami alapot ad további szólamok rögzítéséhez az osztott képernyős projekt számára.

Együttműködés zenészekkel otthon vagy a világ más részéről

Helyszíntől függetlenül, bárki dolgozhat egy videón, ha rendelkezik a 4XCAMERA alkalmazással. Egy 4XCAMERA videóprojekt elindítása és egy vagy több felvétel rögzítése után, a folyamatban lévő projekt feltölthető egy kedvenc, felhő alapú tárhelyre, ahol megosztható másokkal. Ezután az együttműködő zenészek leltölthetik ezt a projektet saját mobilkészülékükre, importálhatják az alkalmazásba és hozzáadhatják saját felvételeiket.