ROLAND V-DRUMS TD-50 VIP: A DOBOLÁS ÚJ MAGASLATAI

‹ Vissza

2018. március 26.

Ingyenes exkluzív tartalom, limitált kiadású ajándékok és személyre szabott videólecke vezető V-Drums specialistákkal a Roland Cloud Academy jóvoltából

Ha már játszottál V-Drums dobokon, jól tudod, hogy számíthatsz a Roland legmagasabb minőségi és szolgáltatási színvonalára, akár a belépő szintű TD-1K, TD-11KV vagy a félprofesszionális TD-25KV legyen is szó.

A csúcsmodell V-Drums TD-50 sorozat viszont az elektronikus dobolás új fejezetét képviseli, ezért igazán különleges. Leendő TD-50 tulajdonosként, most részese lehetsz egy egyedülálló ajánlatnak. 

Az új TD-50 tulajdonosok csatlakozhatnak a Roland legfrissebb TD-50 VIP programjához, amely számos előnyt nyújtva, lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozzák ki a jelenleg elérhető, legjobb elektronikus dobszettből. 

Vásárolj egy V-Drums TD-50K, TD-50KV dobszettet vagy TD-50DP Upgrade csomagot egy hivatalos Roland TD-50 márkakereskedőnél és szerezd meg következő értékes ajándékokat:

exkluzív SD kártya új dobszettekkel, zenei alapokkal és hangmintákkal

limitált kiadású póló vagy Roland dzseki*

három éves kiterjesztett garancia

60 perces, személyre szóló videokonzultáció egy Roland V-Drums specialistával. A videobeszélgetés során elmondhatod hogyan szeretnéd használni a TD-50-et és ez alapján kapsz majd személyre szabott tippeket, hogy a legjobban megismerd új szetted használatát.

Ha szeretnéd meghódítani a dobolás igazi magaslatait, keresd fel a hozzád legközelebbi Roland márkakereskedőt, és próbálj ki egy TD-50 dobszettet és ismerd meg, hogy milyen is a dobhangzás jövője.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 • A TD-50 VIP programban való részvétel kizárólag hivatalos Roland márkakereskedőnél, új termék megvásárlását követően lehetséges. Az Amazon vagy eBay oldalakon keresztül megvásárolt, használt termékek nem tartoznak ebbe a körbe.
 • A 2018 március 22-e és december 31-e között megvásárolt minden TD-50KV, TD-50K vagy TD-50DP feljogosítja a vásárlót, hogy a regisztrálást követően részt vegyen TD-50 VIP programban.
 • Termékregisztrációszükséges a TD-50 VIP programban való részvételhez.
 • A TD-50 VIP vásárlói státusz kizárólag a regisztrált termék megvásárlóját illeti.
 • A személyes videoleckék lefoglalása a hivatalos weboldalon keresztül történhet. A regisztráció után email-ben értesítjük TD-50 VIP vásárlóinkat és felajánljuk számukra a videolecke lefoglalásának lehetőségét, amely csak megadott dátumokra és időpontokra foglalható. Ehhez GoToTraining regisztráció szükséges. Amennyiben a foglalható dátumok egyike vagy a felajánlott termékspecialista nem felel meg a vevő számára, más ajánlatot, kompenzációt, készpénzre váltást nem áll módunkban felajánlani.
 • Az SD kártyát és az ajándékot közvetlenül a Roland kézbesíti a vevőnek a megvásárolt TD-50 regisztrálását követően. Szigorúan a készlet erejéig. A kézbesítés a termékregisztráció dátumát követő 48 napon belül történik.
 • Az ingyenes póló és dzseki igényléséhez, adja meg méretét a regisztráció folyamata közben, melyet az Önnek elküldött emailben található linken keresztül érhet el. Szigorúan a készlet erejéig. A kézbesítés a regisztráció dátumát követő 48 napon belül történik. Ha póló vagy dzseki készletünk kifogyott, más ajánlatot, kompenzációt, készpénzre váltást nem áll módunkban felajánlani.
 • A TD-50 VIP tagság vagy ajándékok készpénzre váltása nem lehetséges, továbbá nem áll módunkban ezeket más formában kompenzálni vagy más ajánlattal helyettesíteni.
 • Roland Europe Group Ltd fenntartja a jogot a TD-50 VIP kampányprogram idő előtti felfüggesztésére, módosítására vagy lezárására.
 • A kampány kezdete előtt vagy lezárása után vásárolt TD-50 termékek regisztrációjával nem szerezhető TD-50 VIP státusz, ebből adódóan ingyenes videolecke, SD kártya és ajándék sem.
 • A TD-50 VIP programban felajánlott videokonzultációval és ajándékokkal kapcsolatos igényeket csak a kampány lezárásának hivatalos dátumáig fogadjuk el abban az esetben is, ha TD-50 VIP kampány promóciós anyagai ezt követően is elérhetőek bármelyik hangszerüzletben.