ROLAND TD-17: Autentikus játékérzet és gyakorlást segítő funkciók

‹ Vissza

2018. június 20.

Ha rendszeresen akusztikus dobon játszol, nem kell változtatni a játékstílusodon, amikor átülsz ehhez az elektronikus dobhoz. A nagyméretű 12 colos pergőnek és az akusztikus lábcinállványon is használható, természetes játékérzetet nyújtó lábcinnek köszönhetően, kompromisszumok nélkül alkalmazhatod ugyan azt a játéktechnikát, amit megszoktál egy akusztikus dobon.

Roland TD-17

Nélkülözhetetlen funkciók a dobolás fejlesztéséhez

Az izgalmasabb játéktechnikák elsajátítása előtt egy dobosnak először a feszes tempóra kell koncentrálni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az alapok megtanulását ne lehetne izgalmassá tenni. Ez az időszak elmaradhatatlan, a gyors fejlődés pedig rengeteg motivációt hordoz magában. A TD-17 modul Coach Mode funkciója a napi gyakorlás támogatására lett kifejlesztve. Használható a bemelegítéshez, a tempóérzet és állóképesség fejlesztéséhez, a pontozásos kiértékeléssel pedig minden pillanatban ellenőrizhető a fejlődés.

 

Csatlakozz kedvenc zenekarodhoz meghallgatás nélkül

Klassz dolog végeláthatatlan dobszólókat játszani otthon, de egy igazi dobosnak másra is szüksége van. A dalok tanulása és zenekari próbák nélkülözhetetlen részei a munkának. A TD-17 lehetővé teszi, hogy Bluetooth-on keresztül játssz le dalokat kíséretként az okostelefonodról, és fejhallgatón keresztül hallgasd az összhatást. Az ellenőrzéshez fel is veheted és vissza is hallgathatod a játékodat. 

Felkészülés az élő koncertekre

Fontos, hogy a gyakorlás vagy próbák során ugyan azokat a megszokott dobhangzásokat használd, mint utána a színpadon. A TD-17 kifejező, modellezett dobhangszínei a felsőkategóriájú TD-50-estől származnak, így biztosan megtalálod a koncertekhez is a tökéletes dobhangzást.

Tanulj saját tempód szerint online zenei leckékkel és zenei alkalmazásokkal

A beépített „dobtanár” mellett számos további lehetőség nyílik online zenei leckék vagy különböző számítógépes zenei alkalmazások használatára. A TD-17 fontos célja a zenei képességek fejlesztése olyan módszerrel, ami hozzád a legközelebb áll.

Bővítsd, ha kell!

A Roland V-Drums minden eleme megbízható - a hangmodulnak, ütőfelületeknek és pedáloknak minden helyzetben ki kell állni a próbát. A TD-17-es sorozat ütőfelületei és pedáljai jól bírják az igénybevételt és hosszú ideig kiszolgálják az igényeket. A dobtudásod fejlődéséhez azonban a hangszerednek is alkalmazkodni kell, ezért a TD-17-es kiegészíthető még egy beütő cintányérral vagy második pergővel, így tényleg biztos lehetsz abban, hogy a hangszereddel a profik világába léptél.