Boss SYB-5 Bass Synthesizer

MÁRKA: Boss

TERMÉK KÓD: BSYB5

57 000 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

VASTAG HANGZÁSÚ, MENŐ PEDÁL BASSZUS GITÁROSOKNAK

A BOSS SYB-3 volt az első basszus szintetizátor és kedvező fogadtatásra talált kísérletező, hangszín rajongók táborában. Ma az új generációs basszus-szinti pedál megérkezett: a SYB-5. A legújabb DSP technikának köszönhetően a SYB-5 hűen reprodukálja az analóg szintetizátorok vastag, érces hangját.

  • 11 fűrész, négyszög és Pulse DSP hullámforma variáció
  • Továbbfejlesztett Wave Shape mód az élesebb hangszínekhez
  • Egy adott hang kitartása a beépített pedállal játék közben
  • Filter Cutoff és LFO Rate szabályozás EV-5 Expression Pedállal (külön megvásárolható)
  • Öt év BOSS garancia

Továbbfejlesztett hangzás, megújult DSP

Mind a 11 beépített szintetizátor hangszín markáns átalakulás következtében még vastagabb, dinamikusabb lett, mint valaha. Olyan hangzások is elérhetők, melyek a három oszcillátor hullámforma (Saw, Square, Pulse) kombinációját, vagy variációit tartalmazzák, a szűrők pedig a burkológörbe, vagy az LFO változásoknak megfelelően működnek. Nem fogod elhinni, hogy mennyi ütős szinti-basszus hangszín jöhet ki egy ilyen kis pedálból.

Megnövelt játszhatóság külső vezérlők segítségével

A SYB-5 tartalmaz egy új External Pedal Input aljzatot, ahová egy EV-5 (külön megvásárolható) Expression pedált csatlakoztathatunk. Így a pedállal szabályozhatjuk a szűrő vágási frekvenciáját, vagy az LFO sebességét játék közben. Továbbá, az 1-9-es módokban a SYB-5 saját pedáljával kitarthatunk egy lefogott hangot, majd rájátszhatunk egy basszus futamot.