Boss BC-2 Combo Drive

MÁRKA: Boss

TERMÉK KÓD: BBC2

34 200 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

BRIT KOMBÓ ERŐSÍTŐ HANGZÁS ÉS AMI AZON TÚL VAN

Az új BOSS BC-2 a klasszikus "AC-ihletésű" brit kombó erősítő hangzást állítja elő egy kompakt pedálban, ez azonban csak a kiindulási pont. Egyetlen szabályzó tekergetésével azonnal számos hangkarakter paraméter változtatható, így rendkívül gyorsan hozhatunk létre különféle hangzásokat. Elérhető a tökéletes vintage megszólalás, ugyanakkor a széles frekvencia spektrumnak köszönhetően a klasszikus erősítőnél tapasztaltnál nagyobb gain, vagy még tisztább hangzás is kitekerhető a pedálból. A BC-2 bármilyen beállítás mellett természetesen és dinamikusan reagál a pengetés finomságaira. Ez az egyszerűen kezelhető, ugyanakkor technikailag összetett pedál az autentikus vintage gitárhangzástól a kísérletező, új generációs megszólalásig bármire képes.

 

  • A hangszínek széles skálája egyetlen szabályzó alatt - a klasszikus, kristálytiszta hangzástól az ütős crunch-on át a hosszú lecsengésű, krémes overdrive hangig és még azon is túl
  • Bármilyen beállítás mellett természetesen és dinamikusan reagál a pengetésre
  • Meleg kombó erősítő hangszínt és autentikus kombó erősítő láda rezonanciát biztosít

SOUND SZABÁLYZÓ

A SOUND szabályzó egyszerre több paramétert állít egy adott tartományon belül. Amikor balról jobbra tekerjük, finom átmenetet kapunk a vastag, tiszta hangzástól, a középső állás igazi crunch soundján át a felső zóna high-gain distortion-jáig. Találd meg a tökéletes klasszikus beállítást, vagy lépj túl az eddigi korlátokon. A SOUND szabályzót a DRIVE állásba tekerve krémes high-gain hanghoz juthatsz, jó hosszú lecsengéssel, ami pont olyan, mint amikor kihajtod a klasszikus erősítőt és még rá is boost-olsz egy külső pedállal. Éppígy, ha viszont a CLEAN pozíció felé tekered a potmétert egy, az eredeti erősítőnél szélesebb frekvencia tartományban tisztul ki a gitárhang. Egy rakatnyi hangzás egyetlen szabályzó megtekerésével 

EQ ÉS LEVEL SZABÁLYZÓK

Dedikált EQ szabályzók állnak rendelkezésre a hangszín szabályzáshoz. A BASS szabályzóval a mély frekvencia tartományt, míg a TREBLE-el a magas frekvenciákat állíthatjuk. A LEVEL potméter a pedál bekapcsolt állapotában a teljes kimenő hangerőt változtatja.

BEMENETI ALJZAT

Az INPUT aljzathoz csatlakoztathatunk gitárt, más hangszert, vagy egy másik effekt kimenetét is. Ez az aljzat bekapcsolóként is működik. Amint bedugunk egy csatlakozót az INPUT aljzatba, azzal be is kapcsoljuk a pedált; a kábel kihúzásakor a pedál kikapcsol.

STRAPABÍRÓ BOSS

A BOSS pedálok nem csak hangzásukról híresek, hanem strapabíró konstrukciójukról és megbízhatóságukról is. A BC-2 is követi a korábbi BOSS designt, mely biztosítja a gitárosok számára az évtizedeken át tartó problémamentes használatot.