Boss ST-2 Power Stack

MÁRKA: Boss

TERMÉK KÓD: BST2

40 680 ,- Ft
35 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

AUTENTIKUS STACK ERŐSÍTŐ HANGOK EGY KISPEDÁLBÓL

A vastag crunch hangzástól az ultra high-gain torzításig, az ST-2 Power Stack hozza a híres BOSS torzítók színvonalát, mindezt olyan erővel, mint amit egy csöves profi stack erősítőtől várnánk el. A SOUND szabályzóval egyszerre állíthatjuk a torzítás mértékét és a hang karakterét, így gyorsan áttekerhetünk a vintage crunch hangzásról akár az atomtámadás erejű torzításra. A hangzás további finomítása érdekében egy kétsávos EQ áll rendelkezésünkre. Az ST-2 egy rendkívül egyedi torzító pedál, mely a BOSS sok éves erősítő modellezési technológiájának felhasználásával igazi Stack hangot produkál egy kompakt pedálban.

 

  • A csöves stack erősítők hangját idéző distortion pedál
  • A hangzások széles skáláját lefedi, a vintage crunch soundtól egészen az ultra-high gain, modern distortion hangig
  • Hűen és pontosan reagál a pengetés finomságaira, valamint a hangerőváltozásokra
  • A SOUND szabályzóval egyszerre változtathatjuk a gain szintet és a hang karakterét
  • Kétsávos EQ, dedikált BASS és TREBLE szabályzókkal
  • Strapabíró BOSS konstrukció
  • Öt év BOSS garancia

Az erőmű

Az ST-2 a stack erősítőkre jellemző dinamikát és játékérzetet biztosítja. A BOSS mindenre kiterjedően vizsgálja és elemzi már évek óta a klasszikusnak számító gitárerősítőket. Mára rendkívül nagy számú ilyen erősítő hangját és karakterisztikáját kielemezték, és az így felhalmozódott tudást alkalmazzák az új fejlesztésekben. Ez a torzító pedál igazi autentikus hangzást biztosít, valamint dinamikus, és rendkívül érzékenyen és természetesen reagál a pengetés nüánszaira. Azonban a hangemulálás csak a kezdet, az ST-2-ben megvan a lehetőség túllépni az igazi erősítők határain.

Crunch, Drive, Ultra High Gain

Finom játék esetén az ST-2 vastag, tiszta hangot biztosít, majd erőteljesebb pengetés esetén lágyan átúszik egy vastag crunch hangzásba – ideális rock balladákhoz. Ezen kívül képes hozni az autentikus, felhangokban dús klasszikus rock drive hangzást is. Amikor pedig úgy rendesen feltekerjük a SOUND potit igazi heavy-metal hangzáshoz jutunk. Az extrém high-gain esetén az ST-2-ben ugyanakkor megmarad az egészséges mély tartomány és a gyros hang indulás is egyben.

SOUND potméter

A SOUND poti egy egyedi BOSS szabályzó. Egyszerűen beállíthatjuk vele a keresett hang típust. Ez a poti nem csak a torzítás mértékét változtatja, hanem a hang karakterét is a finom, de vastag crunch-tól, a dögös drive-on át az eget rengető ultra-high gain-ig.

Turnébiztos BOSS

A BOSS kompakt pedálok világhíresek nem csak kiváló hangjukról, hanem strapabíró konstrukciójukról és megbízhatóságukról is. Az ST-2-re is jellemzők mindezek, a pedál évtizedeken át tartó problémamentes használatot biztosít még intenzív használat esetén is.