Boss WL-50 Vezetéknélküli Rendszer

MÁRKA: Boss

TERMÉK KÓD: BWL50

68 500 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

VEZETÉK NÉLKÜLI SZABADSÁG PEDALBOARD-OK HASZNÁLATÁHOZ

A WL-50 rendszerrel minden korábbinál egyszerűbben élvezheted a vezeték nélküli játék szabadságát egy Pedalboard-dal. A BOSS technológiának köszönhetően a WL-50 prémium hangzása és plug-and-play működése teljes egészében kiküszöböli a normál vezeték nélküli rendszerek összes hiányosságát. A kispedál méretű vevő jól illeszkedik a többi pedálhoz, dokkoló portja lehetővé teszi a jeladó töltését, az optimális vezeték nélküli kapcsolat beállítását pedig automatikusan végzi. Egy praktikus DC kimenettel is rendelkezik, melyen keresztül a pedalboard több pedáljának tápellátása biztosítható.

Ha egyszer megtapasztalod WL-50 sorozat nyújtotta szabadságot, soha nem fogsz visszatérni a kábelekhez. A gyors és egyszerű összeállítást követően szabadon mozoghatsz játék közben, amikor otthon gyakorolsz, barátokkal jammelsz vagy koncerten játszol. A hangbeállásnál kívülről is meghallgathatod a hangot, így a közönség számára állíthatod be a legjobb gitárhangzást. A szabad színpadi mozgásnak köszönhetően egyszerűbben kommunikálhatsz a többi zenésszel játék közben, ami még dinamikusabbá teszi a koncerteket.

 

  • Plug-and-play vezeték nélküli rendszer Pedalboard-ban használható kispedál mérettel
  • Komplikált beállítások helyett az optimális vezeték nélküli kapcsolat automatikusan jön létre
  • Új fejlesztésű BOSS technológia a kiváló hangminőséghez, sziklaszilárd stabilitással, ultra-alacsony jelkéséssel (2.3 ms) és 20 méteres hatótávolsággal (látószög kiterjedés)*
  • A jeladóban található újratölthető telep 12 óra folyamatos játékidőt biztosít.
  • A jeladó a vevőhöz csatlakoztatható a töltéshez és az automatikus vezeték nélküli beállításhoz**
  • Kábelhang-szimuláció opciók: rövid, hosszú, bypass
  • A vevő két AA elemmel és egy opcionális PSA-S adapterrel tölthető
  • A PSA-S adapteres tápellátás esetén a vevő DC kimenetéről egy vagy több pedál tápellátása biztosítható egy külön megvásárolható PCS-20A daisy-chain kábellel.
  • Tartalék WL-T jeladó külön megvásárolható

* A jeladás tartománya függ a helyi feltételektől.

** A jeladó töltéséhez a vevő tápellátását egy BOSS PSA-S adapterrel kell biztosítani. A vevő közvetlenül is tölthető egy általános USB adapterrel (5 V/500 mA vagy több).

 

Villámgyors BOSS vezeték nélküli technológia

A KATANA-Air vezeték nélküli gitárerősítőnél megismert, csúcsminőségű BOSS technológiának köszönhetően a WL-50 kiváló hangminőséget és nagy dinamikatartományt garantál. A készülék 2.4 GHz-es frekvenciasávban működik és automatikusan állítja be az optimális csatornát a sziklaszilárd, elakadásoktól mentes jelátvitelhez. Az ultra-alacsony jelkésés (mindössze 2.3 ms) mellet a játékérzet minden pillanatban kiváló. Egy helyen akár 14 BOSS vezeték nélküli rendszer is használható egy időben, így egyszerre több zenész is élvezheti a vezeték nélküli szabadságot.

*Az adott környezet befolyásolhatja az egyszerre használható rendszerek számát.

Csak még egy pedál a többi között

A WL-50 valamivel kisebb, mint egy általános BOSS kompakt pedál, a tápellátása ugyanúgy biztosítható, ezért egyszerűen illeszthető be a többi pedál közé. Egyszerűen helyezd a pedállánc végére és csatlakoztasd a vevő kimenetét az első pedálra. A vevő rendelkezik egy általános 6,3mm-es bemeneti aljzattal is, ami lehetővé teszi a hagyományos kábeles csatlakoztatást is.

Integrált dokkoló

A WL-50 beépített dokkolójával tölthető a jeladó és létrehozható a vezeték nélküli kapcsolat. A rendszer áramvonalas felépítése akkor is megmarad, amikor csatlakoztatva van a jeladó. A magassága ilyenkor sem haladja meg egy normál BOSS kispedál magasságát.

Csatlakoztasd és csapj a húrok közé

A WL-50 használata valójában ugyanolyan egyszerű, mint egy gitárkábelé. A jeladót először csatlakoztatni kel a vevőhöz, majd 10 másodperc várakozás után be kell dugni a gitárba. Ennyi az egész! A dokkolás közben az optimális vezeték nélküli kapcsolat automatikusan jön létre, így nincs szükség külön beállításokra.

Kábelhang-szimuláció

A WL-50 két kiválasztható kábelhang-szimuláció opcióval rendelkezik, melyek természetesen adják vissza azt a hangkarakterisztikát, amely egy passzív hangszedő és egy 3 méteres gitárkábel együttes használatából adódik. Ha nincs szükség a kábelhang-szimulációra egy előerősítővel ellátott akusztikus/elektromos gitár vagy aktív hangszedővel rendelkező más hangszer esetében ki is kapcsolható (bypass állás).

Más pedálok tápellátása

Amikor a vevő tápellátását egy BOSS PSA-S adapter biztosítja, a pedalboard-on belül más pedálok tápellátása is megoldható a vevőn keresztül. Egy külön megvásárolható PCS-20A elosztó-kábellel több BOSS pedál tápellátása biztosítható egyszerre.

Elemes tápellátás a mobil zenéléshez

Utcai zenéléshez vagy más helyzetekben a pedálok elemes tápellátása a legjobb választás. A WL-50 akár 10 órán keresztül is használható folyamatosan két AA elemmel, így a vezeték nélküli rendszert mindenhová magaddal viheted. Elemes tápellátás esetén a vevő nem tudja tölteni a jeladót. De ne aggódj! - a vevő egy mobiltelefonokhoz vagy tabletekhez használható, általános USB adapterrel (5 V/500 mA vagy több) is tölthető.