Roland KC 150 Billentyû Erősítő

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RKC150

134 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

KEDVEZŐ ÁR, NAGY TELJESÍTMÉNY

A KC-150 egy kompakt, 65W-os erősítő, amely négy csatornával rendelkezik, beleértve egy Aux és Mic bemenetet. A KC-150 egy opcionális mélynyomóval is kiegészíthető az alsó hangtartomány megerősítéséhez.

  • Kedvező árú 4-csatornás, 65 W-os billentyű erősítő, 12"-os hangszóróval és egy piezo magassugárzóval
  • Sztereó Aux bement (RCA) és XLR mikrofon bemenet
  • 2-sávos EQ és Subwoofer kimenet, mely kompatibilis az új KCW-1 mélynyomóval
  • Fejhallgató kimenet; hangfal állványra helyezhető

Akár 4-csatorna használata egyszerre

A KC-sorozat erősítőinek rugalmas keverési lehetőségei az előadók valódi igényei alapján lettek kialakítva. A KC-150 négy monó bemenete között megtalálható egy XLR mikrofon bemenet is, továbbá egy sztereó Aux bemenet biztosítja a CD lejátszók vagy más hasonló készülékek csatlakoztatását.

Subwoofer

Több basszusra kellene? Egyszerűen megoldható egy opcionális mélynyomó csatlakoztatásával, ami lehet az új Roland KCW-1 Subwoofer is. A csatlakoztatás egyszerűen elvégezhető a KC erősítőkön található külön Subwoofer kimenetnek köszönhetően. Az árfekvés mérsékelt, de az erősítő nagyot szól!

Megbízható, turnébiztos kivitel

A KC erősítőket az utazó zenészek számára tervezték. Az összes modell rendelkezik fogantyúval az egyszerű mozgatáshoz (a KC-550 görgőkkel is), továbbá strapabíró borítás, sarokvédők és fém hangszórórács garantálja az erősítő épségét.