Roland R-07 Hangrögzítő

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RR07

79 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

Stílusos, egyszerűen hordozható felvevő, vezeték nélküli monitorozással és távvezérléssel

Az R-07 a felvételkészítéshez szükséges minden elengedhetetlen tulajdonsággal rendelkezik, ráadásul stílusos, könnyen hordozható, így mindenhová elkísérhet. Nagy felbontású audió, egyetlen érintéssel elérhető Scene memória és Hybrid Limiting funkció a kiváló hangminőség eléréséhez, minden helyzetben. A vezeték nélküli monitorozásnak és távvezérlésnek köszönhetően még nagyobb rugalmasság a felvételkészítéshez.

 

 • WAV támogatás: 44.1/48/88.2/96kHz, 16/24-bit
 • MP3 támogatás: 64/96/128/160/192/224/320 kbps
 • Hibrid Limiter és Dual Recording funkciók
 • Bluetooth® távvezérlés okostelefonról és okosóráról
 • Lejátszás vezeték nélküli fejhallgatón és hangszórón keresztül
 • Egyetlen érintéssel elérhető Scene funkció a beállítások azonnali behívásához minden felvételi helyzethez
 • Hangoló és metronóm zenei alkalmazásokhoz
 • Rehearsal funkció a tökéletes bemeneti szintek eléréséhez egyetlen érintéssel
 • 128 x 64 képpontos grafikus LCD háttérmegvilágítással
 • MicroSD kártya támogatás (SD, SDHC)
 • Mic/Aux bemenet és fejhallgató kimenet
 • Elemes (AA x 2) vagy USB busz tápellátás
 • Beépített hangszóró, kényelmes lejátszás bárhol
 • Stílusos kivitel, kompakt felépítés. Fekete, piros és fehér színben kapható.
 • WAV és MP3 felvételkészítés egyszerre

 

Több mint egy okostelefon

Egy okostelefon is alkalmas hangfelvételek készítésére, de a megbízható és professzionális eredmény eléréséhez egy külön felvevő szükséges. A legtöbb azonban túlzottan nagyméretű, komplikált és sok vezeték/adapter használatát igényli. Ezzel szemben az R-07 egyszerűen működtethető, mindenhová elkísérhet, rendelkezik az összes elengedhetetlen funkcióval, így a telefon maradhat azokra a feladatokra, melyekre kitalálták.

Szép és okos

Az impozáns megjelenésű és lenyűgöző hangminőségű R-07 könnyen elfér a tenyeredben vagy zsebedben. Egyszerűen használható, mégis profi eredményt garantál, egyetlen érintéssel elérhető felvételbeállításokkal. Az új generációs Bluetooth képességeknek köszönhetően vezeték nélkül vezérelhetünk, monitorozhatunk és hallgathatjuk vissza a felvételt egy okostelefon, okosóra és Bluetooth hangszóró használatával. Stílusos színekben elérhető, valamint működtethető két AA elemmel vagy USB busz tápellátással is.

Scene beállítás

Egy olyan kompakt és mobil felvevő, mint az R-07, számos különböző helyzetben használható. Legyen szó interjúról, demókészítésről utazás közben, oktatásról, szabadtéri felvételről vagy bármilyen más szituációról, az R-07 képes automatikusan elvégezni az ideális beállításokat. Egy Scene kiválasztásával a Sample Rate, Record Mode, Limiter, Low Cut és Input Level paraméterek automatikusan az optimális értékekre állnak be. Bármelyik beállítás módosítható és elmenthető a következő alkalomra, így soha nem vesznek el a fontos pillanatok.

Egy vezeték nélküli világra tervezve

Az R-07 a legújabb Bluetooth technológiát alkalmazza a Qualcomm® aptX™ technológiával kiegészítve, amely rendkívül alacsony jelkésést garantál. Távvezérlés okostelefonnal vagy kompatibilis okosórákkal. A szükséges beállítások elvégzése akkor is megoldható, ha az R-07-et olyan helyre tesszük a felvételkészítéshez, ahol nem érhető el minden pillanatban. A felvételek monitorozása vezeték nélkül történhet egy fejhallgatóval vagy Bluetooth hangszóróval, így a kábelekkel történő bajlódás helyett tényleg a felvételkészítésre koncentrálhatunk.

Megbízható hangminőség

A Dual Recording és Hybrid Limiting funkciókkal soha nem kell attól tartani, hogy a felvétel túlvezérelt lesz vagy torzít. De ugyanakkor a túlzott Limiter használat sem okoz több fejfájást a jövőben. Az R-07 két felvételt képes egyszerre rögzíteni - egyet teljes jelszinttel, egy másikat pedig alacsonyabb jelszinttel, de megnövelt headroom használatával. Ha az elsődleges felvétel egyes részei torzítanak, ezeket felcserélhetjük az alacsonyabb jelszinttű backup felvétel megfelelő részeivel. A Hybrid Limiting funkcióval ezt automatikusan is kezelhetjük, így csak az előnyeit fogjuk élvezni a Limiter használatának, tudomást sem véve annak problémás oldaláról.