Roland HP-702 Digitális Zongora

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RHP702

549 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

Kompromisszumoktól mentes játék és stílus

A kedvező árfekvésű HP702 stílust és minőségi zongorázást varázsol otthonába. Éjszaka is nyugodtan gyakorolhat a Headphones 3D Ambience funkcióval, amely tökéletes hangzást nyújt fejhallgatón keresztül. Vezeték nélküli zenehallgatás és zenei alkalmazások használata Bluetooth-on keresztül vagy beépített zenei gyakorlatok a zongorajáték fejlesztéséhez. Zenei érdeklődéstől függetlenül, a HP702 kiváló élményt nyújt a zongorázáshoz - ráadásul kevesebbért, mint gondolná.

  • Autentikus, akusztikus hangzás a Roland’s SuperNATURAL Piano Modeling technológiájával
  • A PHA-4 billentyűzetnek és a Progressive Damper Action pedáloknak köszönhető hiánytalan zenei kifejezőerő
  • Headphones 3D Ambience effekt a valósághű zongorahangzáshoz fejhallgatón keresztül is
  • A zongorahangszínek mellett számos egyéb beépített hangszín, úgymint vonósok, rézfúvósok, orgona és sok más
  • Letisztult, luxus megjelenésű külső, elegáns frontoldali lábakkal és kifinomult ívekkel
  • Okostelefon vagy táblagép csatlakoztatása Bluetooth-on keresztül különböző zenei alkalmazások használatához a zongora hangszóróin keresztül megszólaltatva
  • Kompatibilis a Piano Every Day alkalmazással, amely növeli a motivációt a még több gyakorláshoz

 


Stílusos hangszertest, kompakt méretekkel

A kompakt HP702 bármely nappaliban vagy lakásban megállja a helyét. Letisztult vonalvezetésével, természetes felületével és kifinomult íveivel egészíti ki otthonát. A tradíciót követő, időtálló, de ugyanakkor modern hangulatú formavilággal is megfűszerezett HP702 hivalkodás nélkül is stílusteremtő. Fényes fekete, sötétszürke, sötét rózsafa, világos tölgy és fehér színekben kapható.

Kifejező zongorázás a PHA-4 Standard billentyűzettel

A kezdők, de ugyanakkor a tapasztalt előadók is a legtöbbet hozhatják ki játékukból, a HP702 PHA-4 Standard billentyűzetének köszönhetően. Gyors repetíciójával és nagy felbontású érzékelőivel ez a kifinomult billentyűzet még a legigényesebb zongoristákban sem kelt hiányérzetet — ezért hosszú távon is biztosítja játéktechnikája fejlődését. Kinézetre és tapintásra a billentyűk az igazi elefántcsont és ébenfa hatását keltik, nedvességelnyelő képességük pedig megakadályozza az ujjak csúszkálását.

A HP-700-as széria

A zongorajáték nyújtotta élményéhez kevés dolog fogható - az aktív tanulás és zenélés rengeteg örömet okoz, de egy családtagunk játékát hallgatni is kellemes időtöltés. A Roland HP700 sorozat gyönyörű zongorahangzással támogatja a zenei ambíciókat, tanulást segítő funkciói pedig hatékonyabbá és gyorsabbá teszik a fejlődés. Rugalmasság és zenei kifejezőerő tekintetében minden igényt kielégít műfajtól és játékstílustól függetlenül. Ez a hangszer tényleg együtt fejlődik az Ön játékával. A HP700 sorozat minden zongorával szemben támasztható elvárásnak megfelel - stílust, kultúrát és zenét varázsol otthonába.

GYAKORLÁS ÉS ELŐADÁS FEJHALLGATÓVAL ÉS BLUETOOTH-ON KERESZTÜL

Egy HP700 zongora központi helyet is kaphat otthonában - de képes diszkréten, alig észrevehetően is belesimulni környezetébe. Fejhallgatóval bármelyik napszakban, kiváló hangminőség mellett gyakorolhat a családtagok és szomszédok nyugalmának megőrzésével. Bluetooth® -on keresztül vezeték nélkül csatlakoztathatja egy okostelefonhoz az interaktív tanuláshoz, játékhoz kedvenc dalokkal, illetve fejlesztheti tudását online oktatóanyagokkal. Ha előadásra kerül a sor, a beépített hangszórók hangerejét az adott környezethez igazíthatja. Ráadásul használhatja otthoni szórakoztató rendszerként is a zenehallgatáshoz, ha épp nem gyakorol. Beépített erősítőrendszere és hangszórói kristálytiszta, részlet gazdag magas hangokkal és erőteljes basszusokkal töltik meg a teret.

Headphones 3D Ambience

A Headphones 3D Ambience funkcióval a zongorahang úgy szólal meg a fejhallgatóban, mintha a hangszer szívéből érkezne, gazdag és lebilincselő élményt nyújtva a játékhoz.

Bluetooth audio

A beépített vezeték nélküli Bluetooth Audio támogatással okostelefonról szólaltathat meg zenéket a hangszeren keresztül családi vagy baráti összejöveteleken vagy a gyakorláshoz.

Több mint 380 belső dal

A gyakorlás élvezetesebb és hatékonyabbá válik a belső dalokkal. Klasszikus darabok, pop slágerek vagy jazz számok között válogathatunk teljes zenekari kísérettel.

TANULJON GYORSABBAN A PIANO EVERY DAY ALKALMAZÁSSAL

A zongoratanulás nem jelenthet vég nélküli munkát. Akár napi öt perc koncentrált gyakorlással is fejlesztheti játékát — főleg a Roland Piano Every Day alkalmazással. A Piano Every Day-t okostelefonra vagy tabletre telepítheti és Bluetooth-on keresztül kommunikálhat a zongorával, így az mindig készen áll a bevetésre. Az alkalmazással kedvenc dalok között böngészhet, együtt játszhat ezekkel és fel is veheti automatikusan az előadást vagy a gyakorlást. A felvétel visszahallgatásával akkor is elemezheti játékának részleteit, amikor épp nincs a hangszer közelében. Ezzel felgyorsítható a fejlődés és élvezetesebbé is tehető a tanulás a monoton gyakorlás helyett.

EGY ZONGORASOROZAT, AMELY TÁMOGAT MINDEN ZENEI STÍLUST ÉS ELVÁRÁST

A hangszeres tanulás egyik alapja a motiváció fenntartása. A HP700 sorozat hangszerei billentés, hangzás és praktikus funkciók tekintetében minden zenei műfajhoz és játékstílushoz támogatást nyújtanak. Az érzékeny billentyűzet és hatékony hanggenerátor autentikus zongoraelőadást garantál az első szárnypróbálgatástól a professzionális zongoratechnikák elsajátításáig.

SuperNATURAL zongoramodellezés

A legtöbb digitális zongorával ellentétben a HP700 sorozat SuperNATURAL zongoramodellezést alkalmaz. Ez a fejlett technológia képes visszaadni az akusztikus zongora összetett hangkeltési mechanizmusát. Minden megszólaló hangban hallani és érezni fogja a különbséget.

Progresszív zengető pedál, fejlett pedáltechnikák megvalósításához

A progresszív zengető pedál tökéletesen adja vissza egy akusztikus zongora zengető pedáljának viselkedését, beleértve az olyan hagyományos technikákat is, mint a „félpedál”.

SEGÍTSEN GYERMEKÉNEK A ZENE IRÁNTI SZENVEDÉLY FELFEDEZÉSÉBEN

Szülőként óriási öröm figyelni gyermekünk kreativitásának kibontakozását egy hangszeren. Egy inspiráló hangszer kiválasztásával a zenetanulásból akár életre szóló elfoglaltság is válhat, de feltétlenül segítséget nyújt a kihívások leküzdéséhez és a célok megvalósításához az élet más területein is. Tudjon meg többet arról, hogy a HP700 sorozat miért tökéletes első lépésként a zenei utazás elkezdéséhez.

EGY MODERN ZONGORASOROZAT, AMELY TELJESSÉ TESZI OTTHONÁT

Egyszerre tekintélyt parancsoló és kifinomult. Inspirációt merítve egy hagyományos zongora elegáns, formás megjelenéséből, modern részletekkel kiegészítve, a HP sorozat a kifinomultság légkörét teremti meg otthonában. Ráadásul egy hagyományos zongorához képest kompaktabb méretekkel és könnyebb súllyal, ami megkönnyíti a mozgatást, amíg sikerül megtalálni a tökéletes helyet a hangszer számára.

Stílusos hangszertest

Időtálló, kifinomult külső megjelenés, amely megfelel a modern ízlésvilágnak.

Fókuszban az elegancia

A vezérlőpanel elrejthető a billentyűzet fedele alatt, így a hangszer letisztult megjelenése nem tereli el a figyelmet az előadás közben.