Roland DT-1 V-Drums Oktató Szoftver

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RDT1

14 800 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

GYORSTALPALÓ DOBTANFOLYAM
Csatlakoztasd Roland V-Drum-od* a számítógépedhez (Mac/Windows) és készülj fel egy teljesen újfajta dobtanulási élményre. A színes grafikus felületnek és a beépített daloknak és Patterneknek köszönhetően igazán élvezetes a gyakorlás. Lépésről lépésre sajátíthatod el a dobolás fortélyait a kezdetektől egészen a középhaladó szintig. Fejlesztheted kottaolvasási készséged a 'Notation Screen' (Kotta képernyő) segítségével, vagy csak élvezd a dobolást a 'Game Screen' (Játék képernyő) menüpontban. A szoftver használható otthon, magánórákon és zeneiskolákban egyaránt.
* Speciálisan a V-Drum-okhoz fejlesztve; az összes Roland V-Drum dobbal kompatibilis.
 
  • 60 beépített dal és 57 alap dob Pattern a dobtudás fejlesztéséhez
  • A Kotta és a Játék képernyő segít a dobtanulásban
  • Színes javító jelek és pontozótábla mutatja a dobos pontosságát
  • Egy Dinamika Oszlop Grafikon jelzi a megütések hangerőarányát
  • Az egyedi gyakorlás érdekében egyszerűen betölthetjük kedvenc SMF dalainkat
  • Kompatibilis Mac és Windows rendszerrel egyaránt
Tanuld meg, hogyan kell dobolni!
Hallgasd meg a példa játékot! A V-Drums Tutor tartalmaz sok beépített dalt, különféle stílusú zenékből. A kezdők is tudnak gyakorolni, hisz a program figyelembe veszi a felhasználó zenei tudását. Tanulj vizuálisan! A Kotta és a Játék képernyő segít a dobtanulásban.
Értékeli a játékát!
A V-Drums Tutor képes kiértékelni játék közben a játékodat. A vizuális funkcióval azonnal láthatod az esetleges hibákat a játékodban, így segít a gyors fejlődésben.
Gyakorolj úgy ahogy neked jó!
Amikor a beépített dalokat játszod, a V-Drums Tutor lehetőséget biztosít arra, hogy módosíts a tempón, vagy egy részt többször ismételj. A beépített dalok széles választéka segít a kezdő szintű játékosoktól a közép szinten játszóknak egyaránt.