Roland PM-100 Personal Monitor

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RPM100

114 500 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

NAGY FELBONTÁSÚ HANGMONITOROZÁS A ROLAND V-DRUMS SZETTEKHEZ HANGOLVA

Gazdag, dinamikus hangjával és modern megjelenésével a PM-100 a legjobb választás a Roland V-Drums szettekhez. 80W-os teljesítményével, teljes hangtartományt átölelő, egyedi hangszórórendszerével és masszív felépítésével arra tervezték, hogy tökéletesen visszaadja a V-Drums kifejező hangját és játékérzetét. A beépített keverőnek köszönhetően zenelejátszókat vagy más készülékeket csatlakoztathatunk az otthoni zenéléshez és gyakorláshoz.

  • Prémium minőségű, all-in-one monitor kifejezetten a V-Drums elektronikus ütőhangszerekhez kifejlesztve
  • 80W teljesítmény, egyedi 10”-os hangszóró és tweeter
  • Megdöntött konstrukció, hogy a hang ideális szögből érkezzen a hangszer mögött ülő dobos számára
  • Beépített keverő független hangerőszabályzókkal és globális EQ
  • Dedikált V-Drums bemenet, valamint 6,3mm-es és 3,8mm-es vonalbemenetek elektronikus ütőfelületek, okostelefonok vagy zenelejátszók csatlakoztatásához.
  • Széles fogantyú az egyszerű mozgatáshoz és szállításhoz

Professzionális hangzás a V-Drums termékekhez

A PM-100 tökéletes kiegészítője bármelyik V-Drums szettnek. Kompakt méretével ideális otthoni használatra, hatékony hangrendszere pedig a széles hangtartományt átfogó, gazdag, inspiráló megszólalással tölti be a teret. A megdöntött konstrukció optimális hangzást nyújt az ülő pozícióhoz, a széles fogantyúval pedig egyszerűen mozgatható és szállítható az erősítő.

Sokoldalú beépített keverő

Integrált keverőjével a PM-100 lehetővé teszi zenei kíséretek és külső készülékek megszólaltatását a dobszettel együtt. Egy dedikált V-Drums bemenettel, valamint 6,3mm-es és 3,8mm-es vonalbemenetekkel is rendelkezik az erősítő elektronikus ütőfelületek, okostelefonok vagy zenelejátszók csatlakoztatásához. A V-Drums és vonalbemenet szekció független hangerőszabályzókkal van ellátva, a végső hangzás pedig egy kétsávos Equalizer-rel formálható meg.