Roland AC-60 BK/RW Akusztikus Gitár Erősítő

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RAC60

178 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

KOMPAKT, SZTEREÓ AKUSZTIKUS ERŐSÍTŐ TISZTA, TERMÉSZETES HANGZÁSSAL

Bár sok akusztikus erősítő található a piacon napjainkban, azonban közülük csak néhány veheti fel a versenyt az AC-60 Acoustic Chorus erősítő gazdag, természetes hangzásával. Ez az innovatív erősítő kifinomult jelfeldolgozásának köszönhetően, kristálytiszta hangzást, gyönyörű sztereó kórus effektet - Wide móddal - visszhang / zengető effektet, valamint automata gerjedés gátló funkciót is kínál. Továbbá a két csatornás Mikrofon / Vonal bemeneteknek és a szabvány hangfalállványra szerelhető kivitelnek köszönhetően, az AC-60 igazán megállja a helyét az akusztikus gitárosok világában.

 


  • Könnyű, de nagy teljesítményű, csúcstechnológiás neodímium hangszórókkal szerelt erősítő
  • A sztereó két-utas hangszóró rendszer szélessávú hangátvitelt biztosít
  • Természetes sztereó akusztikus hangzás
  • 90 Wattos sztereó teljesítmény (45W + 45W)
  • Két csatorna: gitár bemenet (Piezo+mágneses) és fantom tápos mikrofon/vonal bemenet
  • A Roland híres sztereó többsávos kórusa WIDE móddal, valamint zengető/visszhang effektek
  • Gerjedés-gátló funkció
  • Praktikus kihajtható láb, hogy bedöntve használhassuk az erősítőt; valamint opcionális hangfalállványra is helyezhető
  • Tartozék minőségi hordtáska

Robosztus teljesítmény

A 90 Wattos sztereó (45W + 45W) végfok által meghajtott csúcsminőségű neodímium hangszóróknak köszönhetően az AC-90 tökéletes szélessávú hangátvitelre képes, a kristály-tiszta magasoktól a szép, telített mélyekig. Ennek a kis erősítőnek a hangja még a falon is áthatol!

Gerjedés-gátló szabályozás

Maximális hangerő gerjedés nélkül: csak tekerjük ki a gerjedő frekvenciát és az AC-90 máris megszűnteti azt. Így nyugodtan felszánthatjuk a színpadot – akár 90 Watt teljesítménnyel a hátunk mögött.

Szétáradó sztereó effektek

Enjoy maximum volume without feedback, thanks to the AC-90’s sophisticated ANTI-Feedback feature. This allows you to roam the stage with confidence — even with 90 watts of powerful sound at your back.

Szétáradó sztereó effektek

Az AC-90 beépített sztereó effektjei a Roland több évtizedes piacvezető kutatás-fejlesztésének köszönhetőek. Tapasztald meg a sztereó többsávos kórus effekt hihetetlen térbeli, széles, áradó hangját, kiegészítve a zseniális WIDE (széles) móddal. Visszhang és zengető is rendelkezésünkre áll, amelyek lábkapcsolóval is ki- és be kapcsolhatók.

Sokszínűség

Azon felül, hogy az AC-90 egy kiváló minőségű akusztikus-gitár erősítő, a kétcsatornás kivitelnek és a fantom-tápos mikrofon bemenetnek köszönhetően még hordozható PA rendszerként is működik.

Opcionálisan választható vezérlőpedálok: FS-5U , FS-6