Roland CUBE 80GX Gitárerősítő

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RC80GX

95 800 ,- Ft
85 800 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

SOKOLDALÚ SZÍNPADI/STÚDIÓ ERŐSÍTŐ IOS CSATLAKOZTATÁSI LEHETŐSÉGGEL

Kiváló hangzás és megbízhatóság, ez a két ismérv, ami híressé tette a CUBE nevet. Az új CUBE-GX sorozat rátesz erre egy lapáttal és még változatosabb lehetőségeket, valamint Apple iPhone, iPad és iPod touch csatlakoztatást kínál. A sorozat legnagyobb modellje, a CUBE-80GX, 80 wattos teljesítményével és egyedi-tervezésű 12-inches hangszórójával első osztályú kompakt színpadi erősítő. A 11 COSM erősítő típus és a három független csatorna - köztük egy teljesen programozható SOLO csatorna -, hogy rengeteg-féle sound-ot elérhessünk, ráadásul egy opcionális GA-FC lábkapcsolóról kapcsolhatjuk a csatornákat, effekteket, és így tovább. Az i-CUBE LINK, mely beépített interfész iOS készülékeken futó zenei alkalmazások számára, új szintre emeli a gyakorlást és a mobil felvételkészítést.

 

  • 80-wattos gitárerősítő, egyedi-tervezésű 12-inches hangszóróval
  • Három csatorna: JC CLEAN, LEAD (10 különböző COSM erősítő típus) és SOLOA SOLO csatorna teljesen programozható, ide elmenthető bármelyik JC CLEAN vagy LEAD hangzás, EQ-val és effektekkel együtt
  • Három független effekt szekció: EFX (ötféle), DELAY Tap tempóval és REVERB
  • Lábbal váltható csatornák, effekt ki/be kapcsolás és további funkciók opcionális GA-FC lábkapcsolón keresztül
  • i-CUBE LINK aljzat az egyszerű iPhone, iPad, iPod touch kommunikáció érdekében (az interfész kábel tartozék)
  • Ingyenes iOS CUBE JAM alkalmazás dalok és minus-one jam sávok lejátszására, ahol a CUBE-80GX COSM hangzás fel is vehető a lejátszott zenével együtt
  • Három-sávos EQ, plusz PRESENCE szabályzó; beépített kromatikus / manuális hangoló

Koncert-kész konstrukció

A 80 wattos teljesítménnyel és egyedi-tervezésű 12-inches hangszóróval szerelt CUBE-80GX egy profi-szintű gitár kombó színpadi és stúdió használatra, mely rendkívül telt és dinamikus hanggal, integrált effektekkel és elegendő hangerővel rendelkezik. Felvételkészítésre, vagy tovább-hangosításra használhatjuk a LINE OUT és/vagy a RECORDING OUT aljzatokat, így egy COSM hangszóró modellezésen keresztül, stúdió minőségű hangot küldhetünk ki az erősítőből. A RECORDING OUT / PHONES aljzat némítja a hangszórót, így alkalmas csendes gyakorlásra is. A legendás CUBE konstrukciónak köszönhetően, a CUBE-80GX igazán strapabíró, kompakt, könnyen szállítható és hosszú távú használatra készült.

COSM erősítők és három független csatorna

A CUBE-80GX sokféle COSM erősítő típusa és három független csatornája garantálja a maximális hangzásbeli variálhatóságot. A JC CLEAN csatorna a híres Roland Jazz Chorus legendás tiszta hangját kínálja, míg a LEAD csatornán különféle erősítők közül választhatunk a blackface-től a brit overdrive-on át a high-gain metal riffekhez kitalált EXTREME-ig. A harmadik, SOLO csatorna teljes mértékben programozható, ahol a kiválasztott erősítő modell mellé az aktuális EQ és effekt beállításokat is elmenthetjük.

Kiváló beépített effektek és hangoló

A három független, egyszerűen kezelhető effekt szekcióval a CUBE-80GX a top gitár hangzások teljes arzenálját kínálja. Az EFX-rész öt különböző kispedál típusú effektet tartalmaz, a DELAY szekcióban kétféle visszhang érhető el és egy Tap Tempo gomb a gyors késleltetési idő állítás érdekében. Az erősítő zengetőt is tartalmaz, ahol vintage rugós zengető emuláció vagy stúdió jellegű Plate zengető áll rendelkezésünkre. A CUBE-80GX-ben egy manuálisan működő kromatikus hangoló is elérhető.

Profi vezérlő egység

Az opcionális GA-FC lábkapcsoló tökéletes kiegészítő a CUBE-80GX-hez: hat lábkapcsoló az erősítő csatornák váltására és az effektek ki/be kapcsolására. A lábkapcsolóra két expression pedál is köthető, melyekkel a bemeneti és a master hangerő állítható. Az összeszerelés villámgyors - a GA-FC-hez nincs szükség adapterre és a beépített jack kábelen kommunikál. A CUBE-80GX lábkapcsolása megoldható opcionális BOSS FS-5U vagy FS-6 lábkapcsolókkal is.

i-CUBE LINK: Beépített interfész iOS készülékekhez

A CUBE-80GX-ben megtalálható a Roland innovatív i-CUBE LINK interfésze, mely lehetővé teszi az integrációt iPhone, iPad vagy iPod touch készülékünkkel, miközben egy igazi gitárerősítőt használunk. Az általában kényelmetlen iOS gitár interfészekkel szemben, az i-CUBE LINK-en keresztül egy egyszerű, tartozék audio kábellel csatlakozhatunk a iOS készülékünkhöz, mely kétirányú kommunikációt tesz lehetővé kedvenc zenei alkalmazásunkkal. Az i-CUBE LINK-kel rájátszhatunk különböző dalokra és azonnal fel is vehetjük az effektezett COSM hangszíneinket egy választott alkalmazásba. Az i-CUBE LINK aljzat használható egyszerű sztereó bemenetként is külső zene lejátszó csatlakoztatására.

CUBE JAM alkalmazás: Profi, hasznos és ingyenes!

Az App Store-ból ingyenesen letölthető Roland CUBE JAM alkalmazással, gitár jammelő, felvevő és oktató központtá alakíthatjuk iOS készülékünket. Az i-CUBE Link aljzaton keresztül lejátszhatunk dalokat, minus-one sávokat a CUBE-80GX-en és akár órákon át élvezhetjük az elképesztő COSM hangzásokat. A CUBE JAM-re fel is vehetjük gitározásunkat az i-CUBE Link-en keresztül, akár zenei kísérettel együtt. A felvétel után beállíthatjuk a gitárhang és a kíséret zene hangerő-arányát, majd exportálhatjuk a kevert zenét 16-bites, 44.1 kHz-es WAV fájlként. Az alkalmazás tartalmaz még zenei gyakorlásra alkalmas funkciókat is, mint a zene független tempó és hangmagasság szabályzása, vagy a dalban található gitárszóló lehalkítására alkalmas Center Cancel.