Roland FR-1Xb V-Accordion

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RFR1XB

618 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

KOMPAKT, KÖNNYŰ KIVITEL, MEGÚJULT TULAJDONSÁGOK

A V-harmonikák forradalmasították a zenei világot és a Roland elkötelezte magát ezeknek a csodálatos hangszereknek a töretlen fejlesztése mellett. A népszerű V-harmonika család legújabb tagja az FR-1x sorozat. Ezek a kompakt, könnyű modellek megőrizték az előd FR-1-es széria sokoldalúságát és hordozhatóságát, kiegészülve USB funkciókkal és továbbfejlesztett fújtató elektronikával az érzékenység és precizitás érdekében. Az új generációs beépített hangszórókkal és a nagyobb kijelzővel (7-szegmens/3-karakter), az FR-1x billentyűs és gombos változata kis méreteinek dacára magasra állítja a mércét a harmonikák világában.

 

  • Széles sávú, minőségi hangszórók beépített basszus reflex doboz: 7 W x 2
  • USB memória port a Wave/MP3 lejátszáshoz, új hangszínek és adatok betöltéséhez illetve mentéséhez
  • Professzionális megjelenés, felhasználóbarát kezelés és 7-szegmenses 3 karakteres LED kijelző
  • Standard és Free Bass üzemmódok
  • 16 harmonika hangkészlet, 16 Orchestral hangszín, négy Virtual Tone Wheel beállítás, nyolc felhasználói  program
  • Fekete és piros színben kapható

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS PROFI ZENÉSZEKNEK ÉS TANULÓKNAK EGYARÁNT

Az FR-1xb harmonikák kisméretűek és könnyűek, tökéletesek fiatal zenészek számára, stúdió felhasználásra és iskolákban, de professzionális muzsikusok számára is a koncertszínpadokon. A V-harmonikák családjában ez a legkompaktabb sorozat, kompromisszumok nélküli hangminőséggel. Az FR-1xb elemekkel történő tápellátása és beépített hangszórói korlátlan mozgásteret biztosítanak a zenészek számára, legyen szó oktatásról, koncertezésről vagy stúdió munkáról, a legkülönbözőbb zenei műfajokban.

HARMONIKÁZNI BÁRHOL, BÁRMIKOR

A beépített hangszórók kiváló minőségű, irányított hangot sugároznak, de a csendes játékhoz csatlakoztatható fejhallgató is (külön megvásárolható). Mindezek mellett az FR-1xb tökéletes utazó hangszer is, mivel kompakt méreteiből adódóan kézipoggyászként is elhelyezhető a legtöbb repülőgépen.

A ZENEI KIFEJEZÉS SZÉLES TÁRHÁZA

Az FR-1xb hangszerekkel több, mint egy tucat különböző harmonika típus érhető el egy gombnyomásra. Ezen felül zenekari hangszíneken és a Rotary (forgóhangszóró) effektekkel megszólaló virtuális Tonewheel orgonákon is „harmonikázhatunk”. Továbbá a basszus és akkord gombokkal dob és egyéb ütőhangszerek is megszólaltathatóak.

Beépített USB-memória és USB-számítógépport

AZ USB memória port lehetővé teszi adatok (pl.: felhasználói program) kimentését egy USB memóriára illetve új hangszínek betöltését, MP3 és Wave fájlok kezelését. A zenei fájlokat használhatja oktatás céljából vagy koncerteken előadásának kibővítéséhez. Az USB számítógép port MIDI alkalmazások ( szekvenszer programok) elérését teszi lehetővé.

Gyorsabb reagálás és nagyobb érzékenység

A harmonika játékhoz optimalizált Roland hangforrásnak köszönhetően az FR-1xb a legigényesebb harmonikások igényeit is kielégíti. A technológiai fejlesztések következtében nyugodtan belemerülhet a játékba, különösen akkor, amikor megtapasztalja a hangszer megnövekedett reakcióképességét.

Set Editor szoftver

A dedikált alkalmazás lehetővé teszi saját FR-1xb User Set-ek (Orchestra, Orchestra Bass, Orchestra Chord hangszínek) létrehozását. Ingyenesen letölthető a Roland weboldaláról. Az USB porton keresztül a User Set-ek egyszerűen áttölthetők az FR-1xb-be.