Roland FR-3X-BK V-Accordion (Fekete)

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RFR3XBK

773 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

HATÁRTALAN ZENEISÉG KOMPAKT MÉRETBEN...

Az új FR-3x modellek az ismert akusztikus harmonikák hangszíneit és sajátos jellemzőit ötvözik a digitális technológia előnyeivel. Az új fújtató nyomásérzékelő áramkörnek köszönhetően az FR-3x gyorsabb reakcióidővel, pontosabb és nagyobb fújtató-érzékenységgel valamint fújtató nyitás/zárás felismeréssel is rendelkezik. A fújtató ellenállásának szabályzója lehetővé teszi a fújtató tehetetlenségének beállítását. Az USB Host funkcióval testre szabhatóak a zenekari és harmonika hangszínek, az USB memóriáról MP3 és WAV hangfájlokat is lejátszhatunk illetve saját beállításainkat is elmenthetjük. Könnyű súlyát és hordozhatóságát a tanulók, színpadi és hobby zenészek egyaránt értékelni fogják.

Alcantara® az Alcantara Spa (Olaszország) védjegye

 

  • Gyorsabb reakcióidő, pontosabb és nagyobb fújtató-érzékenység az új fújtató nyomásérzékelő áramkörnek köszönhetően
  • A fújtató ellenállásának szabályzója lehetővé teszi a fújtató tehetetlenségének beállítását
  • USB Flash memória csatlakozó saját beállításaink elmentésére
  • Beépített erőteljes hangszórók
  • Ismert harmonikák valósághű modellezése
  • Bal kézzel dobhangokon is játszhatunk
  • Működtethető 10 db újratölthető (AA) ceruzaelemről is
  • Fehér luxuskivitelben is kapható, gyönyörűen dekorált fújtatóval és Alcantara® bőr pántokkal

TÖKÉLETESÍTETT FÚJTATÓ-ELLENÁLLÁS

Az új fújtató nyomásérzékelő áramkörnek köszönhetően az FR-3x gyorsabb reakcióidővel, pontosabb és nagyobb fújtató-érzékenységgel valamint fújtató nyitás/zárás felismeréssel is rendelkezik. A fújtató ellenállásának szabályzója lehetővé teszi a fújtató tehetetlenségének beállítását.

ISMERT HARMONIKÁK VALÓSÁGHŰ MODELLEZÉSE

Az FR-3x hangszínei népszerű akusztikus harmonikák mintavételével készültek. Az olasz jazz harmonikától a német népi harmonikán keresztül a francia Musett vagy az orosz Bajan hangzások egyetlen gombnyomással elérhetők és nem igényelnek speciális játéktechnikát sem ellentétben az akusztikus változatokkal. A harmonikák mellet orgona hangszíneken is játszhatunk jobb kézzel, és forgóhangszóró szimulációval dúsítható a hangzás (gyors/lassú forgás változtatható). Bal kézzel akár dob hangokon is játszhatunk a basszus és akkord gombsoron.

HORDOZHATÓ, HANGSZÓRÓS KIVITEL

Annak ellenére, hogy az FR-3x teljesen elektronikus hangszer, megszólalásához nem szükséges külön erősítőre csatlakoztatni. Beépített hangszórói elegendően hangosak egy kisebb teremhez, étteremhez, stb. 

Tíz szabványos Ni-MH ceruzaelemről is üzemeltethető, így szabadon járhatunk játék közben is az FR-3x-el.

ELMENTHETJÜK BEÁLLÍTÁSAINKAT EGY KÜLSŐ USB MEMÓRIÁRA

Az USB Host funkcióval testre szabhatóak a zenekari és harmonika hangszínek, az USB memóriáról MP3 és WAV hangfájlokat is lejátszhatunk illetve saját beállításainkat is elmenthetjük.

Egyedülálló vezérlőhangszer jellemzők

A beépített gyári hangszereken kívül az FR-3x-el megszólaltatható külső, MIDI-kompatibilis hangforrás is. A jobb kéz billentyűzete és a basszus/akkord gombok is dinamikusak, míg a fújtatóval sokkal több különböző artikuláció érhető el, mint bármilyen típusú MIDI vezérlőbillentyűzettel, vagy fúvós MIDI vezérlőhangszerrel.

EXKLUZÍV KIVITELBEN IS KAPHATÓ

Tulajdonságaiban a fekete színű FR-3x-el teljesen megegyező, fehér luxuskivitelben is kapható, gyönyörűen dekorált fújtatóval és Alcantara® valódi bőr pántokkal