Roland FR-3XB WH V-Harmónika (Fehér)

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RFR3XBWH

874 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

HATÁRTALAN ZENEISÉG KOMPAKT MÉRETBEN

Az új FR-3xb modellek az ismert akusztikus harmonikák hangszíneit és sajátos jellemzőit ötvözik a digitális technológia előnyeivel. Az új fújtató nyomásérzékelő áramkörnek köszönhetően az FR-3xb gyorsabb reakcióidővel, pontosabb és nagyobb fújtató-érzékenységgel valamint fújtató nyitás/zárás felismeréssel is rendelkezik. A fújtató ellenállásának szabályzója lehetővé teszi a fújtató tehetetlenségének beállítását. Az USB Host funkcióval testre szabhatóak a zenekari és harmonika hangszínek, az USB memóriáról MP3 és WAV hangfájlokat is lejátszhatunk illetve saját beállításainkat is elmenthetjük. Könnyű súlyát és hordozhatóságát a tanulók, színpadi és hobby zenészek egyaránt értékelni fogják. 

Alcantara® az Alcantara Spa (Olaszország) védjegyeGyorsabb reakcióidõ, pontosabb és nagyobb fújtató-érzékenység az új fújtató nyomásérzékelõ áramkörnek köszönhetõen

  • A fújtató ellenállásának szabályzója lehetõvé teszi a fújtató tehetetlenségének beállítását
  • USB Flash memória csatlakozó saját beállításaink elmentésére
  • Beépített erõteljes hangszórók
  • Ismert harmonikák valósághû modellezése
  • Bal kézzel dobhangokon is játszhatunk
  • MP3 és Wave hangfájlok lejátszása
  • Mûködtethetõ újratölthetõ ceruzaelemekrõl is
  • Fehér luxuskivitelben is kapható, gyönyörûen dekorált fújtatóval és Alcantara® bõr pántokkal
  • Alcantara® az Alcantara Spa (Olaszország) védjegye

Tökéletesített fújtató-ellenállás

Az új fújtató nyomásérzékelõ áramkörnek köszönhetõen az FR-3x gyorsabb reakcióidõvel, pontosabb és nagyobb fújtató-érzékenységgel valamint fújtató nyitás/zárás felismeréssel is rendelkezik. A fújtató ellenállásának szabályzója lehetõvé teszi a fújtató tehetetlenségének beállítását.

Ismert harmonikák valósághû modellezése

Az FR-3x hangszínei népszerû akusztikus harmonikák mintavételével készültek. Az olasz jazz harmonikától a német népi harmonikán keresztül a francia Musett vagy az orosz Bajan hangzások egyetlen gombnyomással elérhetõk és nem igényelnek speciális játéktechnikát sem ellentétben az akusztikus változatokkal. A harmonikák mellet orgona hangszíneken is játszhatunk jobb kézzel, és forgóhangszóró szimulációval dúsítható a hangzás (gyors/lassú forgás változtatható). Bal kézzel akár dob hangokon is játszhatunk a basszus és akkord gombsoron.

Hordozható, hangszórós kivitel

Annak ellenére, hogy az FR-3x teljesen elektronikus hangszer, megszólalásához nem szükséges külön erõsítõre csatlakoztatni. Beépített hangszórói elegendõen hangosak egy kisebb teremhez, étteremhez, stb. 
Tíz szabványos Ni-MH ceruzaelemrõl is üzemeltethetõ, így szabadon járhatunk játék közben is az FR-3x-el.

Elmenthetjük beállításainkat egy külsõ USB memóriára

Az USB Host funkcióval testre szabhatóak a zenekari és harmonika hangszínek, az USB memóriáról MP3 és WAV hangfájlokat is lejátszhatunk illetve saját beállításainkat is elmenthetjük.
Egyedülálló vezérlõhangszer jellemzõk
A beépített gyári hangszereken kívül az FR-3x-el megszólaltatható külsõ, MIDI-kompatibilis hangforrás is. A jobb kéz billentyûzete és a basszus/akkord gombok is dinamikusak, míg a fújtatóval sokkal több különbözõ artikuláció érhetõ el, mint bármilyen típusú MIDI vezérlõbillentyûzettel, vagy fúvós MIDI vezérlõhangszerrel.

Luxuskivitelben is kapható

Tulajdonságaiban a fekete színû FR-3x-el teljesen megegyezõ, fehér luxuskivitelben is kapható, gyönyörûen dekorált fújtatóval és Alcantara® valódi bõr pántokkal 
Alcantara® az Alcantara Spa (Olaszország) védjegye