Roland VG-BDN-BLU VG Strandberg

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RVGBDN

1 499 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

MINDENT ELSÖPRŐ KREATÍV ERŐ KÉT MODERN FEJLESZTŐTŐL

Egy profi gitáros soha nem riad vissza attól, hogy megcsillogtassa egyéni játékát és gitárhangját. Művészi ambícióik kibontakoztatásához ezek a zenészek mindig rajta tartják a szemüket olyan fejlesztők korszerű termékein, mint a Strandberg és a BOSS, hogy inspirációt merítsenek új hangzások létrehozásához és új zenei ötletek megvalósításához. Most két piacvezető cég összefogásának eredményeként mutatkozik be minden idők egyik leghatékonyabb és legsokoldalúbb elektromos gitárja.

A V-BDN egy vadonatúj, innovatív hangszer, amely a svéd Strandberg gitárok egyedi formavilágát ötvözi a BOSS fejlett gitárszintetizátor technológiájával. A népszerű Boden J Standard modell alapján a V-BDN hordozza mindazokat a Strandberg gitárokra jellemző külső jegyeket, melyek annyira népszerűvé teszik ezeket a hangszereket a modern gitárosok körében. Ezzel együtt a V-BDN-be épített BOSS technológia egy új dimenzióba röpíti a hangszert, óriási gitárhang készlettel, valamint szintetizátor és basszus hangszínekkel kiegészítve, illetve a Drop hangolások egyetlen potméterrel történő gyors elérésével.

  • Egyedi Strandberg Boden hathúros gitár, beépített BOSS V-Guitar technológiákkal
  • Tudományosan megtervezett fej nélküli gitár a Sandbergtől, organikus hangzással és páratlan játszhatósággal a legyező-bundoknak és a szabadalmaztatott EndurNeck™ nyaknak köszönhetően.
  • Mód kapcsoló és 5-utas kapcsoló a beépített általános pickup-ok, modellezett Humbucking és Single-coil pickup-ok, basszus, szitár, akusztikus gitár és szintetizátor hangszínek váltásához
  • Szintetizátor hangszínek, beleértve a Roland klasszikus GR-300 analóg gitárszintetizátorának három hangszínét a ’80-es évek elejéről
  • Hangoló potméter az azonnali virtuális áthangoláshoz, beleértve a félhang lefelé, egész hang lefelé, drop D, drop C# és drop C hangolásokat
  •  V-Guitar tápellátás 4db AA-méretű elemmel, ami 9 óra működést biztosít újratölthető Ni-MH elemek (2,600–2,700 mAh) használatával
  • Tartozék párnázott hangszertok
  • Az inspiráló V-BDN-vel a hangszeripar két meghatározó cége közösen ad a gitárosok kezébe egy limitált gyártási időre tervezett, innovatív hangszert, amely vadonatúj hangzásaival a korlátlan kreatív szabadságot támogatja.

Autentikus Boden modell innovatív Strandberg formavilággal

A V-BDN egy Boden stílusú gitár, amely a Strandberg egyedi formavilágát tükrözi, kiváló ergonómiával a stílusos, esztétikus megjelenés mellett. A hangszer gondosan összeválogatott anyagai minden zenei stílushoz kiváló hangzást garantálnak, gyors, erőteljes reakcióval és kiegyenlített, rezonáló hangzással. A hangszertest kontúros formája több kényelmes játékpozíciót is lehetővé tesz ülőhelyzetben, a könnyű súly pedig megóvja a vállat és nyakat. A szabadalmaztatott EndurNeck nyak megnyugtatja a kéz, csukló és alkar izmokat, izületeket és inakat és támogatja a megfelelő játékpozíciót. A Strandberg Boden kiváló tulajdonságai között szerepel az a repülőgép-gyártásból átvett, könnyű súlyú alumínium is, ami nagyon hatékonyan adja át a húrok rezgését a gitártestnek.

Beépített BOSS V-Guitar technológia a sokszínű hangzáshoz

A BOSS híres V-Guitar technológiái tökéletesen egészítik ki a Strandberg Boden modern formatervezését. A többállású mód potméterrel gyorsan lehet váltani a modellezett Humbucking és Single-coil pickup-ok között, valamint a basszus, akusztikus gitár és szintetizátor hangszíneket. A hangoló potméter egyetlen forgatásával az általános hangolás mellett öt különböző hangolás típus is elérhető a gitár tényleges hangolása nélkül. A V-Guitar elektronika tápellátása 4db AA-méretű elemmel biztosítható, az elemek töltése pedig könnyen ellenőrizhető a gitár előlapján. Ha az elemek lemerülnek, semmi ok az aggodalomra, hiszen a gitár egy mozdulattal átkapcsolható a normál Boden gitár működésre.

Mód kapcsoló funkciók

A V-BDN ötállású mód választó potméterével 25 beépített hangszín érhető el. Minden potméter pozícióhoz öt különböző hangszín tartozik, melyeket a gitár 5-utas kapcsolójával lehet váltani. 

1-es pozíció—A gitár normál Humbucking pickup-jainak használata.

2-es pozíció—Modellezett Single-coil pickup hangszínek. 

3-as pozíció—Modellezett Humbucking pickup hangszínek.

4-es pozíció—Hibrid hangszínek: basszus, humbucker w/oktáv lefelé az 5. és 6. húron; elektromos szitár, nejlonhúros akusztikus gitár; fémhúros akusztikus gitár.

5-ös pozíció—Szintetizátor: vonós szinti szóló; szinti orgona; GR-300 szóló variációk (oktáv le, normál, oktáv fel).

Hangoló potméter funkciók

A V-BDN hatállású hangoló potméterével azonnal elérhető az általános hangolás, valamint öt egyéb hangolás típus. 

1-es pozíció—Általános hangolás.

2-es pozíció—E flat hangolás (az összes húr egy fél hanggal lejjebb). 

3-as pozíció—D hangolás (az összes húr egy egész hanggal lejjebb).

4-es pozíció—Drop D (D-A-D-G-B-E).

5-ös pozíció—Drop C# (C#-G#-C#-F#-A#-D#).

6-os pozíció—Drop C (C-G-C-F-A-D).