Roland Juno-DS61 Szintetizátor

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RJDS61

239 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

EGYSZERŰEN KREATÍV

A Roland JUNO szintetizátorok széleskörű népszerűségének titka kiváló hangzásukban és egyszerű kezelhetőségükben rejlik. A JUNO-DS61 új magaslatokba emeli ezt az ikonikus szintetizátor sorozatot. Ez a hangszer számos hatékony tulajdonsággal bővíti elődjei képességeit, továbbra is szem előtt tartva a könnyen átlátható, egyszerű kezelhetőséget. Sokoldalú, intuitív, könnyen hordozható - a JUNO-DS61 minden tulajdonságával a kreativitást szolgálja és minden helyzetben páratlan hangzást garantál a zenéléshez.

* Elérhető 88 billentyűs. változatban is

 

  • Könnyű súly, professzionális hangszínek, továbbfejlesztett tulajdonságok az élő előadáshoz és elemekkel történő tápellátás
  • Szintetizátor mechanika 61 billentés-érzékeny billentyűvel
  • A népszerű JUNO-Di összes hangszíne, valamint új akusztikus és elektromos zongora hangszínek, továbbá orgonák és más nélkülözhetetlen színpadi hangszínek
  • Bővítőtárhely új hullámformák ingyenes letöltéséhez a Roland Axial weboldalról
  • Hangminta importálás funkció saját WAV fájlok megszólaltatásához a JUNO-DS61 billentyűzetével
  • Egyszerű hangszín szerkesztés potméterekkel és más szabályzókkal
  • Nyolc frázis pad hangminták és audió dalok megszólaltatásához USB memóriáról
  • Mikrofon bemenet és dedikált Reverb, Vocoder, Auto Pitch effeketek az énekhang megformálásához
  • Egyszerűen kezelhető nyolc sávos pattern szekvenszer a zenei ötletek és dalok gyors felépítéséhez
  • USB audió/MIDI és DAW vezérlés mód

Mobil felépítés, színpadra készült hangszínek

A JUNO-DS61 egy ideális hangszer minden billentyűs számára, legyen szó profi, amatőr vagy otthoni hobbi zenészről, zenei producerről, továbbá oktatási célokra is kiváló választás. A könnyű hordozhatóság és kezelhetőség mellett a JUNO-DS61 lenyűgöző Roland hangszínei bármilyen zenei műfajban megállják a helyüket. Az AC adapter mellett a hangszer tápellátása elemekkel is biztosítható, ami minden szituációban tökéletes rugalmasságot nyújt.

Csúcsminőségű zongora, orgona és egyéb hangszínek

A legtöbb koncertező billentyűs számára az elektromos zongora és orgona hangszínek a legfontosabbak. A JUNO-DS61 zongora hangszíneit hangzás és reakció szempontjából is továbbfejlesztették, továbbá még több orgona hangszín közül választhatunk. Az új DS Tone Bank mellett a hangszer teljes egészében átvette az előző generációhoz tartozó JUNO-Di szintetizátor több mint ezer hangszínét, továbbá az összes JUNO-Di Patch teljes kompatibilitás mellett használható a JUNO-DS61 hangszerrel is. 

Egyszerű hangszín szerkesztés és hatékony vezérlők

A billentyűsök körében a JUNO sorozat egyik legnagyobb erénye a rendkívül egyszerű kezelhetőség, ami lehetővé teszi a hangszer fantasztikus hangszíneinek azonnali elérését. Ha azonban szeretnénk jobban beleásni magunkat a hangszín szerkesztésbe, a korábbi modellekhez képest most még több beállítható paraméter érhető el, amelyekkel minden korábbinál precízebben alakítható ki a kívánt hangzás. A potméterek és szabályzók száma is bővült az előlapon, ami megkönnyíti a Patch-ek létrehozását és a hangszínek beállítását, továbbá a hátlapon található aljzatokon keresztül Hold és Expression pedálok csatlakoztatása is lehetséges.

Bővítőtárhely új hangszínek hozzáadásához

A beépített hangszínek óriási választéka még tovább bővíthető USB-n keresztül importált hullámformákkal. Több mint 1000 EXP hangszín tölthető le ingyenesen a Roland Axial weboldalról, beleértve csúcsminőségű akusztikus zongora hangszíneket, etnikus hangszereket, stúdió hangszíneket, ütőhangszereket, Loop-okat és sok mást. Ha ez sem lenne elég, a hangszer WAV fájlok betöltését is támogatja, amelyeket a billentyűzetről szólaltathatunk meg. Ráadásul a bővítőtárhelyen megtalálható egy gyárilag telepített, sokoldalú hangszín készlet az EXP-06 Studio Collection.

Dalok és hangminták megszólaltatása a frázis padokkal

A JUNO-DS61 összesen nyolc frázis paddal rendelkezik. Ezekkel USB memórián tárolt hangmintákat vagy zenei fájlokat szólaltathatunk meg, tovább gazdagítva ezzel az előadásokat. Miután feltöltöttük a hangmintákat, vokálokat, effekteket, Loop-okat vagy komplett zenei sávokat a padokra, egyetlen gyors érintéssel szólaltathatjuk meg ezeket az előadás közben. 

Mikrofon bemenet, Vocoder és Auto Pitch

A JUNO-DS61 mikrofon bemenete rendkívül praktikus szóló előadók, énekesek vagy dalszerzők számára, mivel ezáltal külön készülékek nélkül is kiváló énekhangzáshoz juthatnak. Egy dedikált ének Reverb, valamint a mai zenei stílusokban népszerű, elektronikus énekhangot létrehozó Auto Pitch funkció is kapcsolódik ehhez a bemenethez. A beépített Vocoder-rel pedig, a mikrofonon keresztül érkező énekhang magasságát és színezetét befolyásolhatjuk a billentyűzeten leütött hangokkal.

Nyolc sávos pattern szekvenszer

A beépített Pattern szekvenszer lehetővé teszi a zenei ötletek gyors rögzítését és továbbfejlesztését. A szekvenszer non-stop működése határtalan kreatív szabadságot garantál, ezáltal több hangszínnel is rendkívül hatékonyan építhetünk fel összetett hangszereléseket. Továbbá az előre elkészített háttér sávokkal és gyors Loop-olással is gazdagíthatjuk az élő előadásokat.

Partner a zenekészítésben

A színpadi használat mellett a JUNO-DS61 a számítógépes zenekészítés terén is megállja a helyét. Az integrált USB interfész zökkenőmentes kommunikációt biztosít mobil és stúdió felvevő készülékekkel a MIDI és audió adatok rögzítéséhez, beleértve a mikrofon bemeneten keresztül érkező hangot is. A dedikált DAW Control móddal pedig a JUNO-DS61 előlapjáról vezérelhetünk kompatibilis zenei szoftvereket.