Roland TD-11KV Dobszett

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RTD11KV

427 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

SUPERNATURAL TECHNOLÓGIÁVAL KOMBINÁLT, KOMPAKT, MÉRSÉKELT ÁRFEKVÉSŰ V-DRUMS SOROZAT

Alkalmazkodva a hangzás és játékérzet terén megnövekedett igényekhez, a megújult V-Compact sorozat a SuperNATURAL hangzással kibővített TD-11 hanggenerátort használja. A lenyűgözően kifejező és természetes megszólalás mellett, a tárolt belső dalok és USB funkció hatékonnyá teszik a gyakorlást tanulók számára, illetve számos lehetőséget biztosítanak színpadi felhasználáskor is.

 

 • A viselkedés-modellezést alkalmazó új érzékelő technológia hiánytalan és természetes játékérzetet biztosít.
 • A hangszín könyvtár sokrétű, kifejező hangszínei jól alkalmazkodnak a legtöbb zenei műfajhoz, a legkülönbözőbb zenei szituációkban.
 • A professzionális megszólalású belső dalokat használhatja 'play-along' gyakorláshoz vagy akár előadásokhoz is.
 • A COACH (dobtanár) funkcióval hatékonyan fejleszthetőek a zenei készségek, legyen szó otthoni gyakorlásról, zeneiskolai oktatásról vagy fellépések előtti bemelegítésről.
 • A nagyméretű LCD kijelző, valamint jól áttekinthető menürendszer és kezelő felület nagyban hozzájárul az egyszerű kezeléshez.
 • Az USB funkció megkönnyíti a különböző számítógépes alkalmazások közvetlen csatlakoztatását, valamint az egyszerű adat mentést és külső audio dalok megszólaltatását.
 • A kompakt és stabil dob karám (MDS-4V, külön tartozék) lehetővé teszi a gyors összeszerelést és kényelmes szállítást.
 • Hálóbőrös pergő és tam V-ütőfelületek (PDX-8/PDX-6), valamint dedikált V-cintányérok (CY-13R/CY-12C).

TD-11 DOBMODUL SUPERNATURAL HANGSZÍNEKKEL

A SuperNATURAL hangzással kibővített TD-11 hanggenerátort használja. Jobb játszhatóság és a teljesítmény jellemzi, és hihetetlenül kifejező a természetes hangokkal. A lenyűgözően kifejező és természetes megszólalás mellett, a tárolt belső dalok és USB funkció hatékonnyá teszik a gyakorlást tanulók számára, illetve számos lehetőséget biztosítanak színpadi felhasználáskor is.

HÁLÓBŐRÖS PERGŐ, ÉS TAMOK

A 8"-hüvelykes, PDX-8 V-ütőfelület és a 6.5"-hüvelykes hálóbőrös pergő valósághű pergődob érzetet biztosít bőr / káva érzékeléssel. A kibővített 10 colos káva biztosítja a kényelmesebb és csendesebb káva-megütést.

V-CINTÁNYÉROK A CRASH-HEZ ÉS RIDE-HOZ

Az optimális súlyozással és érzékenységgel rendelkező CY-12C természetes lengő mozgást és pontos triggerelést biztosít a kiváló Crash cintányér játékérzet érdekében. Természetesen a CY-12C-nél is alkalmazható a choke (lefogás) technika. A CY-13R igazán természetes, akusztikus-szerű játékérzetet biztosít. A megnövelt körív felület és a természetes lengő mozgás sokat javít a játékérzeten, ráadásul a három utas trigger rendszernek köszönhetően külön-külön érzékelő található a kúpon a köríven és a szélen.

KOMPAKT ÉS PRAKTIKUS LÁBCIN KOMBINÁCIÓ

A CY-5 cintányér egy 10-inches játékmezőt tartalmaz, valamint billenő mozgást tesz lehetővé a minél természetesebb játékérzet érdekében. Az ütőfelület külön tányér és perem érzékelőket tartalmaz. Az FD-8 lábcin jeladónak köszönhetően a dobosok pontosan tudják érzékelni az átmeneteket a nyitott és a zárt lábcin-pozíciók között.

TERMÉSZETES JÁTÉKÉRZET

Az új mechanikával és a szövet szerű, hálós lábdob bőrrel, a KD-9 kiváló játékérzetet, dinamika átvitelt, pontos triggerelést és megbízható játszhatóságot biztosít még duplázó pedál használata esetén is. Ráadásul gyorsan és könnyen összeszerelhető.

*lábgépet nem tartalmaz a szett

EGYEDI ÁLLVÁNY A V-COMPACT V-DRUMS-OKHOZ

Ez tekinthető a Roland leginkább helytakarékos dob állványának. A stílusos és kompakt megjelenés mellett, az MDS-4V rendelkezik egy középső, vízszintes fém merevítő rúddal, ami növeli a stabilitást, illetve nagy szilárdságot biztosít a gyakori összeszerelés és lebontás során. A megfelelő súlyeloszlás biztosítja az állvány stabilitását, miközben a fekete színvilág vizuális letisztultságot sugároz.

SZETT KONFIGURÁCIÓ:

 • Drum Sound Module TD-11           x 1
 • V-Pad (Snare, Tom3)PDX-8             x 2
 • V-Pad (Tom1, Tom2)PDX-6             x 2 
 • V-Cymbal Crash CY-12C                  x 1
 • V-Cymbal Ride CY-13R                     x 1
 • Cymbal Pad CY-5                              x 1
 • Kick Pad KD-9                                    x 1
 • Hi-Hat Controller FD-8                     x 1
 • Drum Stand MDS-4V                        x 1 (Tartozék)

*lábgépet nem tartalmaz a szett