Roland TD-17K-L V-Drum

MÁRKA: Roland

TERMÉK KÓD: RTD17KL

343 900 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

Válj még jobb dobossá a lehető leggyorsabban!

Ha komolyan veszed a dobolást, olyan dobszettre lesz szükséged, amely támogatja ambícióidat. A V-Drums TD-17-es sorozat képes a játéktechnika minden apró árnyalatát közvetítetni, nem beszélve a gyors fejlődést elősegítő gyakorlófunkciókról. A TD-50 kategóriájú hanggenerátor és az új fejlesztésű ütőfelületek kombinációjának köszönhetően, ez a megfizethető dobszett nagyon közel áll az akusztikus dobok játékélményéhez - precízen visszatükrözi a dobosok számára fontos fizikai mozgásokat, a dobverő koordinációt, valamint kéz-és lábmunkát. Ráadásul számos, beépített gyakorlófunkció segíti a dobtechnika fejlesztését, méri a fejlődés ütemét és növeli a motivációt. Jó dobossá válni kemény munka, de a TD-17 segíti céljaid elérését.

Autentikus játékérzet és gyakorlást segítő funkciók

Ha rendszeresen akusztikus dobon játszol, nem kell változtatni a játékstílusodon, amikor átülsz ehhez az elektronikus dobhoz. A nagyméretű 12 colos pergőnek* és az akusztikus lábcinállványon is használható, természetes játékérzetet nyújtó lábcinnek** köszönhetően, kompromisszumok nélkül alkalmazhatod ugyan azt a játéktechnikát, amit megszoktál egy akusztikus dobon. A csúcsmodell TD-50 hanggenerátor tulajdonságai alapján a TD-17 hangszínek tökéletesen adják vissza egy akusztikus dob hangkarakterét, villámgyors reakcióidővel. 
* A 12 colos PDX-12 dobtest csak a TD-17KV és TD-17KVX dobszettek tartozéka.
**A VH-10 lábcin csak a TD-17KVX modell tartozéka.

Nélkülözhetetlen funkciók a dobolás fejlesztéséhez

Az izgalmasabb játéktechnikák elsajátítása előtt egy dobosnak először a feszes tempóra kell koncentrálni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az alapok megtanulását ne lehetne izgalmassá tenni. Ez az időszak elmaradhatatlan, a gyors fejlődés pedig rengeteg motivációt hordoz magában. A TD-17 modul Coach Mode funkciója a napi gyakorlás támogatására lett kifejlesztve. Használható a bemelegítéshez, a tempóérzet és állóképesség fejlesztéséhez, a pontozásos kiértékeléssel pedig minden pillanatban ellenőrizhető a fejlődés.

Csatlakozz kedvenc zenekarodhoz meghallgatás nélkül

Klassz dolog végeláthatatlan dobszólókat játszani otthon, de egy igazi dobosnak másra is szüksége van. A dalok tanulása és zenekari próbák nélkülözhetetlen részei a munkának. A TD-17 lehetővé teszi, hogy Bluetooth-on keresztül játssz le dalokat kíséretként az okostelefonodról, és fejhallgatón keresztül hallgasd az összhatást. Az ellenőrzéshez fel is veheted és vissza is hallgathatod a játékodat. 

*TD-17KV-L and TD-17K-L do not support Bluetooth.

Felkészülés az élő koncertekre

Fontos, hogy a gyakorlás vagy próbák során ugyan azokat a megszokott dobhangzásokat használd, mint utána a színpadon. A TD-17 kifejező, modellezett dobhangszínei a felsőkategóriájú TD-50-estől származnak, így biztosan megtalálod a koncertekhez is a tökéletes dobhangzást.

Tanulj saját tempód szerint online zenei leckékkel és zenei alkalmazásokkal

A beépített „dobtanár” mellett számos további lehetőség nyílik online zenei leckék vagy különböző számítógépes zenei alkalmazások használatára. A TD-17 fontos célja a zenei képességek fejlesztése olyan módszerrel, ami hozzád a legközelebb áll.

Bővítsd, ha kell!

A Roland V-Drums minden eleme megbízható - a hangmodulnak, ütőfelületeknek és pedáloknak minden helyzetben ki kell állni a próbát. A TD-17-es sorozat ütőfelületei és pedáljai jól bírják az igénybevételt és hosszú ideig kiszolgálják az igényeket. A dobtudásod fejlődéséhez azonban a hangszerednek is alkalmazkodni kell, ezért a TD-17-es kiegészíthető még egy beütő cintányérral vagy második pergővel, így tényleg biztos lehetsz abban, hogy a hangszereddel a profik világába léptél.

ROLAND TD-17K-L SZETT KONFIGURÁCIÓ:

  • Dobmodul: TD-17-L             1x
  • Pergő: PDX-8                         1x
  • Tam: PD-8A                            3x
  • Lábcintányér: CY-5               1x
  • Lábcintányér pedál: FD-9    1x
  • Beütő cintányér: CY-8          1x
  • Kísérő cintányér: CY-8          1x
  • Lábdob: KD-10                      1x
  • Dobállvány: MDS-4V            1x