Tama HP50 Classic Lábgép

MÁRKA: Tama

TERMÉK KÓD: HP50

50 000 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

CLASSIC SZÉRIA

VINTAGE JELLEGŰ PEDÁL TERMÉSZETES JÁTÉKÉRZETTEL

A Classic Pedal az egyszerűség útján halad, így szerez örömet és nyújt kényelmet a dobosoknak. Az egyszerűség, a felhasználó barát tulajdonságok és a természetes játék érzet miatt a vintage pedálok a technológiákban és fejlesztésekben bővelkedő modern időkben is népszerűek maradtak. Ez a lábgép miközben a vintage modellek nagyszerű gyakorlati jellemzőivel rendelkezik, a Tama korszerű tervezői és termékfejlesztési képességeit is tükrözi.

 

A gondosan, minden részletre kiterjedő figyelemmel tervezett áramvonalas pedál rész bármilyen játék helyzetben jól használható. Bizonyos vintage pedálok adták az ötletet a magasság állító mechanizmus megalkotásához, amely különböző méretű lábdobok esetében is biztosítja, hogy az ütőfej pontosan a bőr közepét üsse. A pedál súlyelosztása természetes érzetet nyújt erőteljes és finom játék esetén is. Ez a természetesség lehetővé teszi, hogy a dobos megfeledkezzen magáról a pedálról, és csak a zenére és az önkifejezésre koncentrálhasson. 

 Center Strike Height Adjust 

Egy négyszögfejű csavar meglazításával egyszerűen állíthatunk a pedál magasságán. Ezáltal az ütőfej pontosan a bőr közepét üti anélkül hogy lábdob emelőt használnánk, vagy változtatnánk az ütőfej szár hosszán. 

Easy Access Spring Adjustment 

A rugóerő állítás egyszerűen elvégezhető, miközben fel sem kell állni a dobszékről. 

Classic Beater

A hagyományos stílusú, kör alakú, kissé kúpos formájú ütőfej elősegíti az egyenletes játékot és a mély, meleg nagydob hangzást.

Smooth Surface Footboard

A klasszikus stílusban újratervezett lábgépet könnyű súly és sima pedál felület jellemzi. Bármilyen dobolási stílushoz nagyszerű választás.

Easy-Tight Hoop Clamp

A kávarögzítő szorítócsavarját oldalt helyezték el, hogy még könyebb legyen a pedál fel, illeve leszerelése.

Individual Adjustment of Beater & Footboard Angle

Egy dobkulcs segítségével az ütőfej szöge kívánság szerint változtatható. A fogaskeréken a láncot odébb helyezve pedig a pedál szöge állítható függetlenül az ütőfej beállításától.

Compact Folding Design

Tároláshoz, szállításhoz a pedál kompakt méretűre összecsukható, mindössze a rugó tartót kell magunk felé billenteni.