Tama HS50S Classic Pergő Állvány

MÁRKA: Tama

TERMÉK KÓD: HS50S

29 500 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

CLASSIC SZÉRIA

A könnyű, kompakt kivitel az utazó dobosok kedvence.

SZIMPLA LÁBAS PERGŐ ÁLLVÁNY

A 60-as évek vintage állványai ihlették a extra könnyű Classic Stand állványsorozatot, amely nem csupán visszaidézi a vintage állványok stílusát, hanem jól ötvözi azt a modern konstrukció előnyeivel.  
A hagyományos szimpla lábas pergő állványt könnyű a legideálisabb pozíciócióba helyezni a lábcinállvány és a lábgép között.  

 

Compact Folding Leg Designs

A „Flat Base“ design, a HS50S és a HTS58F esetében a hagyományos állványokhoz képest sokkal alacsonyabb beállítást tesz lehetővé a lábaknak. Ez azt jelenti, hogy ezeket az állványokat sokkal közelebb lehet tenni a lábdobhoz, vagy más állványokhoz a dobfeszerelésen belül. A HS50S pergő állvány hagyományos szimpla lábas kivitel, így könnyen a legideálisabb pozícióba helyezhető a lábcinállvány és a lábgép között.

Die-Cast Pipe Joint / Memory Lock 

Az új öntvény csatlakozó rész biztos beállítást tesz lehetővé. A szárnyas csavar alatt egy kis fém lap rőgzíti szorosan a csövet, továbbá egy memória zár megakadályozza az elfordulást, vagy a lecsúszást.

Classic Style Basket 

A szárnyas csavar meglazításával a kosár egyik karja egyszerűen beállítható hogy biztonságosan tartson egy pergődobot  12”-15” méret között. A könnyebb szállíthatóság érdekében a másik két kar összecsukható. 

Double Braced Arms 
A két fixen rögzített kar kiküszöböli a nem kivánatos inogást anélkül, hogy túlságosan korlátozná a dob szabad rezgését. 

Gearless Tilter
A billenő mechanika a stabil fém-fém kapcsolatnak köszönhetően biztonságosan tartja a beállított pozíciót, de a korábbi hagyományos megoldásokkal ellentétben bármilyen kívánt dőlésszögben beállítható. 

  • 19,1 mm alsó cső átmérő 
  • Beállítható magasság: 580 mm – 390 mm között 
  • Méret összecsukva: 600 mm 
  • Súly: 1.7kg